2018-11-12 33 浏览
虽然平时成日出去食饭,但原来都可以俾呢间餐厅GE体验惊艳到~~真系完全对餐厅GE CONCEPT有左不同GE认知通常每间餐厅都系有单一嘅国家菜系主题,呢间POP STREET直情系联合国咁样,一睇MENU,每一道都有小小国旗系隔离,勾起食客对菜式来源地嘅好奇心。Nancho(西哥芝士粟米粟米片)- 好多人都知系墨西哥菜,不过好少见系用砵上,KEEP到热辣辣GE温度,布满满嘅芝士,粟米片超薄脆,好好食慢煮加利西牙八爪鱼 - 通常慢煮都系肉类,估唔到八爪鱼都可以咁煮,果然系好嫩滑,加上paprika红甜椒粉GE酱汁,成道菜GE味道更加提升,好精致阿根廷香草酱牛侧腹配烧牛油果及粒粒甜粟 - 本身都唔知牛侧腹呢个位原来可以咁肉质细致,配香草酱可以平衡返肉GE油腻感就算野饮都睇得出呢间餐厅好有心思,Lemonade卖相超级唯美,加左蝶豆花,感觉更健康仲有港产啤酒,值得继续支持GE小店!!
真系完全对餐厅GE CONCEPT有左不同GE认知
仲有港产啤酒,值得继续支持GE小店!!