2024-03-13
同老公睇完戏,想同老公浪漫一下,系time square 揾到呢间响11,有齐日本、意大利、西班牙菜式,价钱又唔系贵,所以试吓。我哋见open rice 单点餐牌,正价七五折,所以order 自己最想食𠮶几样😆😆⭐️响11招牌蟹饼⭐️蟹饼煎到金黄脆口,招牌菜式果然唔失礼,上枱热辣辣,满满嘅新鲜蟹肉饼,做前菜一流👍⭐️橄榄油蒜椒鲜虾配法包⭐️新鲜嘅大虾六只,入口有好香嘅蒜蓉味,带有一点点嘅辣椒香气,配埋脆卜卜嘅法包片一齐食,yummy 😋⭐️智利鲈鱼柳配蕃红花忌廉汁⭐️深海鲈鱼一般都很肥大,用嚟做鱼柳最正,啖啖肉,而且肉质细致幼嫩,煎香上来又脆又香,配上蕃红花忌廉汁,两者好match,更加突显鱼柳嘅鲜味。⭐️必食:海鲜龙虾汁意大利饭⭐️呢个海鲜饭认真抵食,可以话系我食过咁多次海鲜意大利饭之中最好味的🤤🤤无论佢面层海鲜、龙虾汁、意大利饭都处理到恰到好处。非常鲜甜,每一啖都回味无穷😍😍⭐️朱古力心太软配云呢拿雪糕⭐️食埋个热辣辣嘅心太软,切开爆出满满朱古力酱,又唔会太甜,加埋云呢拿雪糕,咁先够完美。
⭐️响11招牌蟹饼⭐️
⭐️橄榄油蒜椒鲜虾配法包⭐️