2023-08-01 415 浏览
兆万一向都出名有好多间放题店呢日我地去左红火鲜料火锅专门店有齐鸡煲、火锅、烧烤、刺身四种选择😝.首完先黎一个小辣海鲜重庆鸡煲🐔鸡煲入边因为加了蚬、虾 味道更添鲜味跟住就加汤打边炉🍲同时仲有一个烤炉食韩烧 一次过满足晒两个愿望.食材用QR code落单 种类非常多例如澳洲M3和牛、西班牙黑豚肉、特选牛板健,纽西兰羊肉片、猪润、生猛海虾、蚬、日本广岛蚝、中山白鳝片、田鸡等等当中我地最推荐M3和牛 质地又腍又有牛肉味🥩海鲜亦都唔错 蚬肉大大粒 蚝好鲜甜🦪 白鳝片唔腥 肥美嫩滑.仲有一个冻柜放了各种肉丸、鸭血、青口、各款蔬菜🥬、金菇、重庆粉、公仔面.韩烧食材方面就有黑椒牛仔骨、蒜蓉元贝、安格斯牛粒、多春鱼、羊架、鸡翼、菠萝我地钟意黑椒牛仔骨同埋羊架 肉质嫩滑😋.估唔到连刺身都有得食例如三文鱼、甜虾、象拔蚌、赤贝、珍寳带子、赤虾🦐刺身鲜甜冇雪味☺️.当然唔少得任饮饮品同甜品有啤酒🍺、各款汽水、苹果汁、纸包茶🧃甜品就有多款口味嘅雪糕🍨.餐厅提供好多卡位 坐得舒服又可以打边炉又可以韩烧适合一班朋友 因为梗有一款啱👯‍♀️👯职员亦都会主动帮你加汤 好细心
兆万一向都出名有好多间放题
呢日我地去左红火鲜料火锅专门店
有齐鸡煲火锅、烧烤、刺身四种选择😝

首完先黎一个小辣海鲜重庆鸡煲🐔
鸡煲入边因为加了蚬、虾 味道更添鲜味
跟住就加汤打边炉🍲
同时仲有一个烤炉食韩烧 一次过满足晒两个愿望

食材用QR code落单 种类非常多
当中我地最推荐M3和牛 质地又腍又有牛肉味🥩
海鲜亦都唔错
蚬肉大大粒 蚝好鲜甜🦪 白鳝片唔腥 肥美嫩滑

我地钟意黑椒牛仔骨同埋羊架 肉质嫩滑😋
估唔到连刺身都有得食

例如三文鱼、甜虾、象拔蚌、赤贝、珍寳带子、赤虾🦐
刺身鲜甜冇雪味☺️

当然唔少得任饮饮品同甜品
有啤酒🍺、各款汽水、苹果汁、纸包茶🧃

甜品就有多款口味嘅雪糕🍨

餐厅提供好多卡位 坐得舒服