听见屯门有间新开嘅锋哥厨房好出名,搞得我好心动🎯。休息日,约左d fd,去试下佢嘅招牌麻辣烤鱼、鸡煲同埋打边炉。一踏入餐厅,环境舒适,好有情调。唔单止,佢哋嘅服务人员态度亲切首先佢哋上咗道「麻辣烤鱼🐟」,新鲜的鱼经过精心调制,色泽金黄,充满吸引力。入口后,肉质嫩滑,麻辣味道恰到好处,即刻俘虏咗我哋嘅味蕾👅。然后转战「麻辣鸡煲🐔」,佢个锅底层系十足喔,一啖食落,鸡肉口感弹牙,酱汁又几有层次,正!我地每个人都赞口好评。接著大家就转入「四川麻辣汤🍜」打边炉环节,首选「安格斯牛颈脊🥩」,肉质腍嫩,入口即溶,卖相几靓㖞。再来「安格斯牛小排」,更系之中之选,口感松软,肉味浓郁,赞!😍佢嘅海鲜选择真系五花八门,我哋拣咗「螺」,「水鱿鱼」,「虾🍤」,搭配火锅细嚼慢咽,清甜海鲜味道一次过满足我哋嘅口腔。特别介绍一下,「蒜蓉烤蚝🦪」味道鲜美,蚝肉鲜甜又够味,每次去都必定要点嘅款式,一尝便知。最后,一定要试佢嘅「Häagen-Dazs雪糕🍨」任食环节,上完咁济热辣嘅美食,再嚟一个清凉嘅甜点,实在是完美收场👌。啱啱好嘅食物配合又舒适嘅环境,真系好难得。下次再带埋其他朋友嚟,一齐分享呢种美食🍽️。顶尖!👍👍👍