2024-05-13
想食鸡煲又想打边炉,揾下揾下就黎到渌鼎记😄今次我哋选择咗小宝套餐($238/位),享受任饮任食120分钟嘅无限畅快先送上小食开下胃呢个套餐先喺六款主食当中拣一款,我地当然拣左最想食嘅重庆鸡煲😉重庆鸡煲:一啖辣椒、一啖麻香,重庆鸡煲嘅辣味正宗得嚟又唔会过火,鸡肉煮得入味,每一口都令人嘴唇微麻,心头火热🌶️食完主食鸡煲开始有少少饱,然后再拣汤底接住落黎打边炉😎今次我地拣左美人花胶锅,等候期间就去自助区拎配料先出面自助区都有几十款配料可以夹,基本火锅配料都有有调味酱料区可以混酱😄饮品区除左罐装/纸包饮品之外,仲有自家制茶类一壶壶可以拎😉仲有生果区美人花胶锅:汤底清甜,花胶质地弹牙,每一啖都饮得到鲜甜味,美人花胶锅真系既滋补又健康🥰安格斯牛板翼、安格斯极佳级精修肥牛:肉质鲜嫩,脂肪分布均匀,轻轻一涮,就可以品尝到肉嘅原始风味🤤伊比利亚黑毛猪、丹麦网猪:豚肉肥瘦相间,口感丰富,伊比利亚黑毛猪嘅油花香气浓郁,而丹麦网猪则更加细嫩多汁😋潮汕墨鱼丸、潮汕虾丸:充满住潮汕特色风味,墨鱼丸弹牙,虾丸鲜甜,唔错嘅配料😋又食鸡煲又打边炉,一份价钱两份享受,食物水准唔错,够晒饱😉补MENU
食完主食鸡煲开始有少少饱,然后再拣汤底接住落黎打边炉😎今次我地拣左美人花胶锅,等候期间就去自助区拎配料先 出面自助区都有几十款配料可以夹,基本 火锅配料都有 有调味酱料区可以混酱😄 饮品区除左罐装/纸包饮品之外,仲有自家制茶类一壶壶可以拎😉 仲有生果区 美人花胶锅:汤底清甜,花胶质地弹牙,每一啖都饮得到鲜甜味,美人花胶锅真系既滋补又健康🥰
伊比利亚黑毛猪、丹麦网猪:豚肉肥瘦相间,口感丰富,伊比利亚黑毛猪嘅油花香气浓郁,而丹麦网猪则更加细嫩多汁😋 潮汕墨鱼丸、潮汕虾丸:充满住潮汕特色风味,墨鱼丸弹牙,虾丸鲜甜,唔错嘅配料😋
又食鸡煲又打边炉,一份价钱两份享受,食物水准唔错,够晒饱😉 补MENU