2023-06-26
同老友记讲开食鸡煲,但系又想食辣,又想有靓景,要求多多😂真系唔易符合佢条件。所以都问咗好几个朋友先揾到呢一间,无敌靓维景再加麻辣鸡煲嘅好选择👍👍👍。馋嘴麻辣汤鸡煲终于食到朋友想食嘅麻辣鸡煲啦,鸡嘅份量一啲都唔少,识落好有鸡味好新鲜,麻辣嘅味道恰到好处,辣得来又香口😋,再加埋个无敌靓景,绝对满足到我老友三个要求👍。云吞皇叫得做皇都估佢唔会细粒得去边挂😂?一上枱就知道点解叫做云吞皇,因为大大粒得嚟仲要皮薄馅靓🤩,食落去云吞皮滑稽稽。四宝丸拼盘四宝丸真系啱哂一家大细男女老幼😂,叫牛同唔食牛嘅都照顾到🤣。丸嘅质地好弹牙👍,味道亦非常浓厚😋,所以几时都话打边炉必叫之选👍。随变粉一见到个名都知道要试试佢,同铺名同名嘅一定要试系常识😉,识落好滑又有咬口,用嚟打边炉一流👍👍👍。午餐肉上枱嘅时候,见到佢有心思嘅摆设😍,厚度亦俾一般地方厚👍。油麦菜打边炉必叫菜类😋青岛打得边炉食得鸡煲,点可以少得啤酒🍻
馋嘴麻辣汤鸡煲
云吞皇
四宝丸拼盘
随变粉
午餐肉
上枱嘅时候,见到佢有心思嘅摆设😍,厚度亦俾一般地方厚👍。
油麦菜
打边炉必叫菜类😋
青岛
打得边炉食得鸡煲,点可以少得啤酒🍻