2018-04-24 23 浏览
好想试下卜卜蚬 search到最近系呢到有得食 于是订位一入门口就见到装修几特别 门口仲有好多酒 重点系「任饮」正真系几靓我仲以为系大排档咁啲灯都好靓 有地球有单车 于是对啲食物都几期待六款调味料 不过我地点左半边鸡煲半边冬瓜白肉卜卜蚬应该够味 相信唔需要太多调味上锅前先点一杯白酒一杯红酒 经理都好热情介绍系法国南部既葡萄酒真系要饮多两杯仲要任饮既 唔好哂上锅了 个鸡煲劲香 我地叫左中辣旧旧鸡肉 啖啖肉啊都够味 经理教慢火食哂啲鸡先 仲有啲鸡煲要黎整肥牛食咁样食都系第一次 不过真系好食㖞 啲鸡煲汁入哂牛味 变得好香好够味下次都会咁食食完鸡煲就食卜卜蚬 最想试既 真系好多蚬用冬瓜汤 仲有个大冬瓜系底 正呀 好鲜甜两边食哂其实都差唔多饱 个餐仲有自制炸鱼皮同响铃大只过只手呀 个炸鱼皮超好食 落左好多黑椒就咁食都好脆好香 响铃就超长超大条 浸一浸汤就食得 好香豆味仲有其他自家制既水饺 猪肉菇 同埋唔同款既丸 全部既味道都好食 特别个墨鱼滑我最中意 好弹牙爽口最后仲会送个心太软 唔算好大个 一人一件 好香朱古力 但唔会太甜 好正咁样埋单每人391 都唔算贵 又有红白酒任饮 又可以试哂卜卜蚬同鸡
好想试下卜卜蚬 search到最近系呢到有得食 于是订位

两边食哂其实都差唔多饱 个餐仲有自制炸鱼皮同响铃

大只过只手呀 个炸鱼皮超好食 落左好多黑椒
就咁食都好脆好香 响铃就超长超大条
浸一浸汤就食得 好香豆味

咁样埋单每人391 都唔算贵 又有红白酒任饮 又可以试哂卜卜蚬同鸡煲 又有得打边炉 真系唔错