平时间唔中会经过呢间食店 , 但从来未试过 , 今日第一次黎 😲😲 原来楼底好高 , 坐得舒服 !鲜海胆天妇罗 ($88)师傅用紫苏叶包住海胆再拎去做天妇罗 😮😮 海胆嘅鲜味配埋紫苏叶 , 味道更突出 , 外脆内软 , 口感特别 🤗 第一次试 ! 烧白鳝串 ($68)睇图都知好食 😏😏 鳝皮烧到好香脆 , 鱼肉又厚又大件 ! 正 !辛烧豚梅肉拉面 ($98)我哋拣咗小辣 , 食开 __仔 10 小辣嘅我轻松完成 ! 😋😋 配料有 1 只半熟蛋 , 2 片厚切五花肉 , 同埋 1 d 渣都冇嘅荀 ! 豚梅肉一层肥膏一层肉 , 唔腻又有油香 , 唔错 ! 👍👍三盛烧肉丼 ($108)呢个丼饭最岩咩都想试吓又贪心嘅我 , 一个饭有齐 3 款肉类 👌 牛舌 , 五花肉同烟熏烧 !! 仲有 2 只日本辣椒 , 劲丰富  !! 3 款肉都好好食 , 烟熏鸡好香 , 又弹牙 , 牛舌系适中嘅厚度 , 又有软腍嘅感觉 , 又有少少弹牙嘅感觉 , 五花肉都好好味 !! 3 款肉类都好食 😍😍😍 但如果真系要拣 , 我觉得牛舌最出色 !! 饭有酱汁 , 甜甜地 , 好好食 ! 唔好睇呢个丼细细个 , 配料

鲜海胆天妇罗 ($88)
烧白鳝串 ($68)
辛烧豚梅肉拉面 ($98)
三盛烧肉丼 ($108)
呢个丼饭最岩咩都想试吓又贪心嘅我 , 一个饭有齐 3 款肉类 👌 牛舌 , 五花肉同烟熏烧 !! 仲有 2 只日本辣椒 , 劲丰富  !! 3 款肉都好好食 , 烟熏鸡好香 , 又弹牙 , 牛舌系适中嘅厚度 , 又有软腍嘅感觉 , 又有少少弹牙嘅感觉 , 五花肉都好好味 !! 3 款肉类都好食 😍😍😍 但如果真系要拣 , 我觉得牛舌最出色 !! 饭有酱汁 , 甜甜地 , 好好食 ! 唔好睇呢个丼细细个 , 配料好丰富 , 而且份量都多 , 推介 !! 👏👏
Suntory 金啤 ($68)
金啤易入口 ! 爽 ! 而家仲做紧第 2 杯半价 !! 👍
青森苹果汁 ($22)
整体黎讲 , 食店座位舒适 , 够晒阔落 , 服务亦好好 , 价钱合理 , 质素都唔错 😉😉 下次一定会再嚟呢间性价比几高嘅餐厅 !
  • 三盛烧肉丼
  • 烧白鳝串