本来朋友约去做运动,因为要OT,改左去食韩国野放松吓,就一次过食晒韩国拌饭、炸鸡、啤酒&人参鸡汤😌放完工大约7:30到餐厅,无订枱但walkin都有位。本身坐四人枱,之后有位就调去二人枱。餐厅系酒店入面,地方唔大但都装到大约20-30人。野食方面有得拣韩烧/叫野食,因为唔想咁大油烟味所以我地最后选择叫野食。拌饭希望只蛋系流心蛋;炸鸡超正,唔会好腻,个沙律用左菠萝、青瓜同mashed potatoes,几refreshing,加埋啤酒配炸鸡,简直一流👍🏻🍗🥗🍺辛苦左成日好需要补吓,我地就叫左人参鸡汤🍲🐔饮完个身暖晒,精神返番黎,睇黎返工用晒啲脑力😂不过个鸡汤摆左一阵好快变冻,如果用个稍微保暖嘅煲装会好啲。价钱系铜锣湾区算OK,3个𩠌都好够两个人食,服务OK,食物都几好👍🏻。
Starters

Bibimbab
Marinated  fried  chicken  w/  salad

2018-02-07
Starters