又想食酸菜鱼🐟 ?又想食鸡煲🐓?Why not both ?🤤🐟🐓😆朋友好贴心揾到间可以一次过食酸菜鱼同鸡煲嘅餐厅,而且价钱同份量都合理,唔洗一大班人两个人都可以食到😋👍🏻🐟老坛酸菜鱼二人套餐 $ 198-小辣+花甲 $38+米粉 $3+冻咸柠七 $10😋食后感:-呢份系午市2人套餐,可以自己选择加𩠌,我哋只系加咗花甲同米粉,因为仲要留肚食鸡煲🤤花甲几新鲜好味😋👍🏻米粉系另上,加少少酸菜鱼嘅汁味道都唔错🥰-同之前食过嘅酸菜鱼好似有啲唔同😆小辣一啲都唔辣🤭系咪我哋太低估自己🌶️好香嘅花椒同炒香咗嘅蒜味,鱼肉有口感,几啱唔食辣嘅朋友-配料都几多有莲藕、芽菜、酸菜、薯粉同埋绿色好爽口嘅瓜🤣唔知正确名字,但食落几好味🤤🐓惹味重庆鸡煲(小)$168-小辣😋食后感:-同样叫咗少辣但一啲都唔辣😂不过底部有汁个啲就好够味🥰咸咸哋好少辣,小鸡煲份量刚好够2个人食😋好味👍🏻喜欢辣嘅,可以叫中辣或以上🌶️估唔到我哋2个人食完酸菜鱼2人套餐再食鸡煲都食得晒😂一次过满足两个愿望🥰正而且价钱合理抵食,每人平均$208.5,9-10成饱😆
又想食酸菜鱼🐟 ?又想食鸡煲🐓?
Why not both ?🤤🐟🐓

-小辣
😋食后感:

而且价钱合理抵食,每人平均$208.5,9-10成饱😆
2023-07-01
$208.5 (午餐)
  • 老坛酸菜鱼
  • 重庆鸡煲