2022-01-06 69 浏览
📍 一汁一菜 呢间店之前小编喺观塘试过 咁啱系中环街市见到佢哋有分店喺呢度开咗张 就顺便买返屋企食😬 今次我同朋友就叫咗两个咖喱饭同一款汤😋 -套餐C $89套餐C 包括任选一款汤同咖喱饭🍛一汁一菜和牛罗宋汤饮落去酸酸甜甜 有唔少牛肉❤️ 仲有红萝卜🥕等配料 可以用黎捞饭都得😬浓香牛肉野菌咖喱饭有唔少菇系入面🥰 仲有薯仔粒牛肉食落去软淋 咖喱汁香浓但系唔系好辣😜而且个饭系用日本珍珠米 食落去口感好味😋和风番茄鸡肉咖喱饭 $59倒开入边见到有唔少鸡肉粒😆 见过盒细细地咁真系估佢唔到🤫食落去蕃茄味道浓郁😋又唔会太酸 但相反咖喱味就比较淡🙈-大家睇完我哋嘅食评之后 想试嘅话可以参考下面嘅地址😚👇🏻✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎综合食评📝外观:★ ★ ★ ★ ☆回头率:★ ★ ★ ★ ☆抵食指数:★ ★ ★ ★ ☆✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎想睇相关食物?!?😋可以参考🙊⇊ ⇊#loeyfoodies日式想睇相关地区?!?🤤可以参考🙊⇊ ⇊#loeyfoodies中环-🔎: @ichijuissaihk 地址:中环皇后大道中93号中环街市2楼243号舖- #中环 #中环外卖 #中环美食推介
📍 一汁一菜

可以参考🙊⇊ ⇊
#loeyfoodies中环
🔎: @ichijuissaihk
地址:中环皇后大道中93号中环街市2楼243号舖
#中环 #中环外卖 #中环美食推介 #日式 #咖喱饭 #一汁一菜
#hkfoodies 🇭🇰 #米奇吃货日常😋
外卖自取