2022-01-20 749 浏览
寿喜烧汁火锅我就真系食过好多次🙈不过真正嘅寿喜烧kk都系第一次食😂所以一见到牛阵岀左呢个寿喜烧:日本产黑毛和牛及日本豚套餐,我就忍唔住去试👍🏻👍🏻佢真心令我觉得有惊喜,好想推荐俾大家寿喜烧-日本产黑毛和牛及日本豚套餐($359)原来寿喜烧嘅整法系先用牛脂肪起镬 ,然后再放上和牛、淋上寿喜烧汁去煎香,最后再点蛋去食🙈我一开始唔知道系咁,所以做左件蠢事,不过姨姨佢哋好好人,示范左几次俾我睇👍🏻👍🏻我先知原来系咁讲翻啲食物🙈佢嘅黑毛和牛真心好正,油脂分布好平均,食落好有牛味,配搭埋啲寿喜烧汁,真心好好食😋至于佢嘅日本豚肉都真系唔错😋食落香得黎又唔会太肥腻😍真心好令人满足除左呢两样野食之外,佢仲有牛舌、海鲜同其他自助配料可以任食😍款款都表现得好好😋牛舌又有咬口,海鲜食落又几新鲜,加上自助吧仲有热辣辣嘅关东煮同鲷鱼烧🥰同埋各式各样嘅配菜😘呢三百几蚊真系可以食到好饱好满足😝想试寿喜烧嘅你哋真系唔好错过

寿喜烧-日本产黑毛和牛及日本豚套餐($359)