2024-12-27 217 浏览
朋友表示想食韩国野食佢就带左我去系铜锣湾的Goobne Chicken今次我地试左了几个韩式美食,味道几好食!UFO芝士火锅(无骨):呢个真系必点!一上台个样劲吸晴!佢有几个风味既鸡,再配上浓郁的芝士酱中,个口感劲正!而且佢个鸡肉嫩滑,真系好好食韩式玫瑰酱炒年糕:炒又系食韩国嘢必点嘅!佢好特别,系用玫瑰酱嚟炒!佢个酱汁整得几好食,再配埋个年糕,过年糕吸满了玫瑰酱汁,又带有一点辣味,与玫瑰的微甜味道都几夹!个口感更加丰富!香桃韩式米酒:是一款甜美而清新的饮品,香桃的自然甜味与韩式米酒的微醺感完美结合,非常适合搭配各种韩式料理,让人一试难忘。总的来说,Goobne Chicken 无论是味道还是质量都非常出色,值得推荐。
朋友表示想食韩国野食
佢就带左我去系铜锣湾的Goobne Chicken

今次我地试左了几个韩式美食,味道几好食!