2008-05-26 4 浏览
一行6人去pizza hut 食lunch~而家promote 紧d咩二人同四人常餐。叫了二人同四人常餐各一。total 6 soups, 6 drinks, 2 pizza, 2 rice and 2 pasta.饭同意粉都系只得两款拣,所以我地无得拣,两个都要咗。pizza 有几款可拣,我地就拣咗原野风味同海洋气息。pizza 一个分四件,厚批。材料不够多,再加上我唔食cheese,将d cheese拣走之后,同食面包无咩分别。鸡肉火腿葡汁意粉:好多酱亦好多料,葡汁不会太杰,味道也不会太浓。意粉质地好,几滑,软硬适中。鸡肉火腿芝士白汁意粉:芝士味唔浓,连我呢个对cheese极敏感的人都唔系好食到cheese味。鸡肉丸肠仔葡汁饭:肠仔好味,斜切片,大大块,个边有少少脆;鸡肉丸就唔多觉,反而食到有好多好似扎肉ge物体,味道ok ge~鸡肉粟米磨菇汁饭:呢个超腻,好似将罐金宝磨菇汤倒上饭面一样。整体黎计不过不失,但我仍是喜欢spaghetti house 多点,起码d野食无咁似"常餐"。
一行6人去pizza hut 食lunch~

饭同意粉都系只得两款拣,所以我地无得拣,两个都要咗。
pizza 有几款可拣,我地就拣咗原野风味同海洋气息。

pizza 一个分四件,厚批。