2019-04-15 339 浏览
约左另一半去一田食Dinner, 因著我早到的原故。我可以周围行下有咩好野食。其实一田里面都好多日式料理选择既。行完成个场,觉得呢间最正、最吸引,所以就决定食呢间!见到餐牌,有店长推介既字眼,我就二话不说拣左其中一个丼!我另一半钟意烧鱼,所以佢就拣烧鱼定食。呢间野里面打工既,全部都系阿姐。佢地好细心,会记得客人食咩,如果耐左,主动叫返客人耐心等候。食材方面好新鲜,味道一流!👍🏻至于坐位同揾位大家要注意喇,千万唔好拣角位坐,因为用餐时系几好唔方便。同各位分享下啦,都几意外惊喜,就系食食下送多个烧鱼比我地!正啊!宜家去食,仲有无,我都答唔到大家。最后,我想推介比钟意食烧鱼既朋友,如果钟意食烧鱼既你地,点都要叫啊,因为真系好好味!

食材方面好新鲜,味道一流!👍🏻

2019-02-22