早前喺FB见到关于喱间黄店既告急Post,知道系喺旺角个头,小编今日同同事食完Lunch就即刻去「惩罚」佢啦!!!🙌🏻喱间手摇黄店,虽然唔系其他台式饮料店咁,有黑糖珍珠比你拣,但佢都仲有好多特色野饮嫁!!!好似 #榴梿系列 & #枇杷膏系列 咁,不过小编就不了😅 佢仲有 #冲绳黑糖香蕉沙冰 、#玫瑰奶 等等,真系好特别!🤩.#玫瑰龙眼蜜 #无糖 #热饮不过小编想养下生,虽然今日有成24/25度,中午又大大个太阳」🌞,但小编都系选择入热饮!!😝 横掂戴住口罩喺街饮野都有dd麻烦,所以买热饮带返office饮都ok😎小编问清楚无糖系走果糖既意思,但系因为龙眼蜜既关系,杯野饮都系有甜味既,但就唔会过甜搞到好难入口~而且饮落去个下龙眼味都几浓,不过就好似冇咩玫瑰味,但系味道都系唔错既,好滋润既感觉🥰🍵小编同事饮 #话梅青柠梳打 ,佢地话味道都唔错啊,叫左半糖岩岩好,只系去到尾当d冰溶左就系淡左少少🙊.🏆 「猪」味指数:7/10📌 温馨提示:小编明白大家喱排都可能比较少出街,或者放工都会即刻返屋企。但正因为咁,唔少黄店都经历紧难关,好需要大家既支持,大大力「惩罚」先可以帮佢地渡过!香港人.要一齐
#玫瑰龙眼蜜 #无糖 #热饮
🏆 「猪」味指数:7/10
📌 温馨提示:小编明白大家喱排都可能比较少出街,或者放工都会即刻返屋企。但正因为咁,唔少黄店都经历紧难关,好需要大家既支持,大大力「惩罚」先可以帮佢地渡过!香港人.要一齐羸呀!!!💪🏻
话梅青柠梳打  &  玫瑰龙眼蜜