2024-11-03
一碗可以连汤都饮晒嘅米线 - 农米庄朋友经常话公司楼下开左间农米庄好好食,于是呢晚大家收工后带埋我去试下~ 店面装潢新颖,以卡位为主,朋友倾计都自在 D,冷气亦好够,综合黎讲环境好舒适!朋友话佢开到凌晨3点,平时收工收得夜都帮佢医肚好大忙 !以前朋友以为食米线一定要辣先好味,但试过农米庄之后就改观!虽然鸡汤米线售价由58蚊至78蚊不等,比起平常既米线的确较贵,但呢个价钱可以饮到靓汤、食到米线,仲有咁多配料,算系抵食!若想平食既话,亦可挑选自选配料米线,价钱都只系由30蚊起 ! 除左其他米线店都有既酸辣、麻辣,呢度仲可以拣各类鸡汤,汤底算多!仲有多款配料可加,配搭算系多元化!简单讲下我地叫左咩野食啦:我叫左怀旧药膳鸡汤米线,要赞一赞啲鸡好滑嫩,汤底绝对可以饮,唔算多味精,朋友叫左酸菜鱼鸡汤米线,完全唔腥,啲鱼仲要无骨,啖啖肉,仲好有正宗北方味道,但系令佢估唔到酸菜鱼同米线又几夹!最估唔到酸辣汤朋友都饮得晒跟餐饮品就同其他餐厅分别唔大,都系出面有既呢度都有,就唔多介绍啦~ 农米庄地址:尖沙咀厚福街2号地舖电话:3596 7908营业时间:07:00 - 03:00
简单讲下我地叫左咩野食啦:
农米庄