2023-05-19 16 浏览
真系好耐都唔经过e 度一次,但系今次又比左撞左入依间餐厅餐厅出面睇感觉好似好贵咁,但睇下menu 先发觉其实又还好入面都系以高枱为主,店员服务好好,一下就知我想坐埋d 帮手推我入去餐厅内仲有个房仔好似可以包房,入面仲有得唱k食物方面,叫个阵未有期待,而家食完就可以叫大家期待下蕃薯条!比薯条嘅口感更正常味道微甜,系我一直都几钟意食嘅野。但真系唔系间间西餐厅都有。我地拣左黑松露酱,好浓黑松露味沙津开胃。咁热天气食生菜真系好清爽。入面仲有脆脆地嘅面包粒同烟肉拣左青柠味嘅鸡翼,真系估唔到份量有咁多。本身以为顶龙 4 只,点知成堆!仲要入面爆汁咁juicy, 真系好惊喜!牛油果意粉! creamy 得黎又挂汁。仲有牛油果粒,我地两个女仔分份量好够我有d 后悔叫左一个心太软。。。我应该要叫两个🥹朱古力流心但唔太甜,自己食一个都唔会腻。隔离个冧酒提子雪糕真系好出酒味,加埋提子香,比酒店个d 更好食。。。跟住好好笑嘅系我个friend又唔知点解多多手手走去食碟上黄色一粒粒嘅野,仲叫我食埋一份🤣🤣🤣🤣🤣又系惊喜。伴碟姐,洗唔洗玩到份子料理(店员其后讲我地知)好正的味道。精华都浓缩左系一粒野度整体黎讲餐厅
真系好耐都唔经过e 度一次,但系今次又比左撞左入依间餐厅
餐厅出面睇感觉好似好贵咁,但睇下menu 先发觉其实又还好
餐厅内仲有个房仔好似可以包房,入面仲有得唱k
食物方面,叫个阵未有期待,而家食完就可以叫大家期待下

我有d 后悔叫左一个心太软。。。我应该要叫两个🥹

整体黎讲餐厅味道好正,份量又足,如果唔系location 唔系旺位,应该要排队先食到🤫