2023-12-08 40 浏览
继续夏天打边炉既节奏😝今次同男朋友仔发掘到间系屋企附近几抵食既麻辣大餐。只系平日晚上时间都已经座无虚席,确实系有啲惊讶!🎈海鲜方面,我同男朋友仔狂食白贝,皆因有口感但又嫰滑❤️清清甜甜,算是鲜味😍🎈肉类方面仲有好几款牛肉可以拣!自己几钟意M5和牛色泽鲜红,油花分布均匀,软嫩中带有少许咬感。追加了一次😁安格斯肥牛肉味香浓嫩滑,油花均匀软腍,肉味会浓郁啲~🎈美娃牛仔肉干锅出场~ 面层有唔少红辣椒🌶️望落似乎几辣!牛仔肉烟靭 juicy尽吸辣汁, 带有少少牛跟🐂 炒得劲香🥳好味 好正😏!总括来讲我觉得呢间餐厅相当唔错,辣味可以向店主要求放多放少,而且相当容易入口。不论系食辣嘅朋友,定系唔食辣嘅,都好多选择。