2014-11-03 7545 浏览
我冇影到相都想大家花少少时间睇下呢个comment。今日约八点去到,等左廿五分钟到就有位,不过reception阿姐好唔耐烦,问佢拎住张野拣野食,佢唔理,仲要唧我!你咁唔想服务啲客你做咩服务性行业丫?ok,拎到位,剔野食,注意肥牛你剔一等于一块,大家不妨剔十几块!九点前入坐收我$170,都唔系平,仲要唔包野饮,阿叔基本俾豉油我,拎住个托盘话加辣椒蒜𠮶啲话要加多七蚊!你唔好去抢,我同友人决定就咁要豉油。嗌左沙嗲加清汤汤底,食左少少清汤渌嘅野就觉得酸嘅!叫阿姐过黎,佢就试左我一啖汤话冇!我同友人都费事再烦,决定就咁食沙嗲𠮶面!顶!食食下发现乜粒虾丸都系酸!再食。。。发现我点个豉油先至系酸,唔系个清汤!最基本样野变坏左!系咪死得?之后我地直头连豉油都唔用!但系因为个死人汤底根本就冇味!到俾钱!丫个可乐冇收我地钱!啫系咩呢?我觉得系个阿叔呃我地要收钱但冇收到等我地唔好饮佢咁多罐汽水!啫系连个酱其实都可能唔收钱! 咁同呃个客有咩分别?我觉得佢地需要交代下啰!走𠮶阵先见仲有廿几人等台,请问有几好食?俾百七蚊出面有大把选择唔使食佢!食麦记食到八餐啰!
2014-10-24