2016-06-17
星期五下午2:30,叫个买一送一冻饮,只剩得一个选择,白朱古力冻饮,再加$3O要个买cake,侍应又漏单,收左钱半日,完全吾知末比饮品和cake.拎到饮品,又吾记得末比cake.真系乱晒大笼。局住饮嘅白朱古力,其实是冻奶加朱古力碎,只有奶味,完全冇白朱古力味,有沈晒落底嘅朱古力碎,有小小咬口,但系奶还奶,朱古力碎还朱古力碎,而且只有依稀的朱古力味,成杯是骗人嘅伪白朱古力冻饮,根本只是白色嘅奶,同维记鲜奶有咩分别?维记系新鲜鲜奶,呢度系稣味十足的白色奶粉味!加$3O朱古力批,侍应话加热了给我,我看不见热了那里去?没有温度没有香味,只是一般朱古力牛油chocolate fudge, 不太甜却油腻感很重!加$30白朱古力creme brulee, 同是完全没有白朱古力成份,没有温度香味,也没有旦味没有焦糖味,吾知自己食乜。看来只有chocolate banana cake可光顾.
看来只有chocolate banana cake可光顾.
chocolate tart