(非会员)
2008-06-23 23 浏览
唔知系咪自己食意大利餐经验唔多但觉得响中环有间咁骨指o既餐厅食lunch, 都算系想当难得自觉食咗咁多次, 除咗间中服务真系有"缺憾"外, 都相当满意食过好多次Carbonara最钟意佢个汁够creamy同埋忌廉汁三文鱼意粉都系虽然啲三文鱼真系有啲"鞋口" 同埋𩠌o既份量永远都有多冇少 又可能系佢啲意粉煮得好好 唔会over-done 啲汁又夹 所以唔觉唔觉食意粉多过食肉羊肉丸都试过 好钟意佢落咁重香草 同啲羊好夹但又系多到连胃口特大o既我都食唔晒咁滞佢啲虾有时系细虾 当然惊喜不及半生熟大虾啦纵使只有一只响面 都大方得体估唔到o既系原来佢哋拿手冻意粉有一个三文鱼生配三文鱼子o既cold pasta同样冇失礼人至于grill menu个人认为食grill冇需要去𠮶度食 到底水准唔会去到professional 就无谓到头来挑剔 徒增负评之前一直好欣赏佢个香草蒜蓉酱 同埋南瓜汤 (有姜o架!)介绍咗好多个朋友去食都一致好评pasta就更不在话下但呢几次去 佢竟然"反朴归真" 用返黑醋橄榄油... 仲要冇做南瓜汤 (一次系甘荀, 一次系蕃茄, 味道都满意, 但冇
唔知系咪自己食意大利餐经验唔多

佢啲虾有时系细虾 当然惊喜不及半生熟大虾啦
纵使只有一只响面 都大方得体
估唔到o既系原来佢哋拿手冻意粉

至于grill menu

之前一直好欣赏佢个香草蒜蓉酱 同埋南瓜汤 (有姜o架!)
介绍咗好多个朋友去食
都一致好评
pasta就更不在话下

但呢几次去 佢竟然"反朴归真" 用返黑醋橄榄油... 仲要冇做南瓜汤 (一次系甘荀, 一次系蕃茄, 味道都满意, 但冇惊喜)

希望佢哋可以越做越好
多啲人去食好味, 环境舒适, 价格又合理o既pasta
  • pasta