2013-12-21
平时行过,好多人等位,成日都想试,今晚唔知点解无乜人,卒之都试到,不过其实好一般,同花园餐厅无乜分别。一入门口,就好大烟,因为个个都食扒,要铁板上,所以好大烟,咁嚟到食扒,紧系咁架啦!我同老婆就一人一个,可能期望太大,先上汤,个罗宋汤都唔错,唔似有d餐厅咁,用什菜汤当罗宋汤,到个扒嚟啦,都好松,有肉味,不过就无乜特别,同一般餐厅一样,个黑椒汁要加三蚊,以为好正,但系唔觉得好食啰,最衰就系,扒都未食完,就上甜品,好似好赶咁,又唔系好夜,又唔系好爆,点解要咁赶呢,唯一要赞,就系面包热嘅,甜品个杯会先雪咗先,食完哂,去个厕所先去,侍应话系楼上,上到去,得一隔,男女共用,有人用紧,ok无问题,等下啦,到我去时,可能系旧式餐厅啦,个厕所好逼好细,又唔多干净咁。下次唔会再去呢间餐厅啰!