2021-06-30
K11晚餐觅食,最后决定burgerrrrrrrrr🍔除咗系米芝莲餐厅之外,最大嘅原因系佢唔使等位,直接入得😂😂每张枱上面都有Tabasco,Tapatio,茄汁同黄芥末,满足了超爱吃酱料嘅🙈❤️The classic +黑松露薯条 +汽水($120+30+10 =160)汉堡睇落好似好细份,但女仔食落一定够饱,因为好’制’😂中间千岛酱料完全唔会令面包变得淋哂,依个抵赞👍🏻但可惜整体偏咸,系好咸,咸到最后块烟肉我都夹出嚟冇食到,净系肉+包+芝士+配菜都咸到不得了。重口味嘅我都有点吃不消Lobster roll 2.0 +黑松露薯条 + hoegaarden($120+30+70 =220)龙虾包情况好好多,完全冇偏咸嘅情况。面包好香牛油味,而且非常足料,一咬落去,龙虾肉,虾肉,蔬菜沙律满泻出嚟,满满嘅满足感👍🏻👍🏻(唯一可惜有我不太喜爱既芹菜粒系沙律内)黑松露薯条🍟,油到不能再油,而且炸到非常脆,脆到硬嘅感觉,虽然表面有好多黑松露酱(+油?),但味道不算突出,我同友人都不太喜欢👎🏻餐厅嘅环境比较细,枱与枱之间好近,当大家都系到倾偈时,系嘈到不得了👎🏻环境系几有特色,但可惜太嘈,食完根本就
除咗系米芝莲餐厅之外,最大嘅原因系佢唔使等位,直接入得😂😂
The classic +黑松露薯条 +汽水
($120+30+10 =160)
汉堡睇落好似好细份,但女仔食落一定够饱,因为好’制’😂
中间千岛酱料完全唔会令面包变得淋哂,依个抵赞👍🏻
($120+30+70 =220)
龙虾包情况好好多,完全冇偏咸嘅情况。
(唯一可惜有我不太喜爱既芹菜粒系沙律内)
环境系几有特色,但可惜太嘈,食完根本就倾唔到计。
整体来讲,唔太啱我既口味……