2024-05-05 221 浏览
今日同老婆去airside, 行下.连续几日落雨最好就系行商场 , 行到咁上下见到有间抹茶店㖞. 我同老婆梗系坐低食个TeA叹下la.我老婆叫咗个热宇治煎茶。呢杯嘢一般般 都香,唔怕(夹), 但系 真系唔可以话佢非常之好饮。再配个抹茶 忌廉蛋卷 至于个抹茶 忌廉蛋卷真系有啲失望, 抹茶 蛋糕 太干, 一放个差去已经甩咗出嚟。 我估计应该系放咗一段时间 。我就叫咗杯冻抹茶 绿茶雪糕。至于我杯冻抹茶 绿茶雪糕 , 味道清甜, 有抹茶清香味, 杯嚟到我笃烂咗 𠮶个雪糕 所以影出嚟效果麻麻地。 其实卖相都唔错。呢间嘢干净企理, 系喺airside有间咁嘅嘢都唔错, 但系如果叫我特登走嚟食, 我谂我未必会。下次嚟我会再试多次佢个 抹茶忌廉蛋卷,畀多次机会佢。价钱系咁上下,喺香港地 差唔多啦 .
今日同老婆去airside, 行下.
叹下la.
我老婆叫咗个热宇治煎茶。

再配个抹茶 忌廉蛋卷

我就叫咗杯冻抹茶 绿茶雪糕。

下次嚟我会再试多次佢个 抹茶忌廉蛋卷,畀多次机会佢。

价钱系咁上下,喺香港地 差唔多啦 .