2020-02-19 1375 浏览
呢间西餐厅喺北角宜必思酒店入面,好近北角地铁站,座位都算多,客人主要系酒店住客,所以好少人知呢度有间平价餐厅,约朋友静静地倾下计都几好! 上星期六 holiday mood想食耐少少就拣左呢间半自助式既餐厅,个日我地十二点左右入座,唔太多人!.呢度供应半自助午餐。选择了主菜之后,有个自助吧台,free flow😉.餐汤(沟得水比较多,好难饮) 平时系一大煲放系出面自己添,但近排肺炎,可能因为卫生问题,变左staff serve, 唔够可以叫staff帮你添!.餐包(牛角包,餐包,方包等)旁边有部热既多士炉比我地烘热d包黎食.餐饮(咖啡,茶,果汁,朱古力,Mocha等).今日我就叫左个德国🇩🇪猪手伴炒野菜配车厘子浓肉汁 $78 呢个猪手咸左啲,所以都无食哂!个薯蓉似系红菜头而唔系车厘子浓肉汁 overall 个主菜都正正常常,合格!.但我地另外叫左个泰. 海鲜烩意粉伴蒸龙脷鱼虾巻 $72 劲难食!个鱼柳咸到食完会肾病咁!个意粉又完全无冬荫味,好淡!调味完全错哂!.黎过食好多次,近来有d失准,难度换了厨师?👨🏼‍🍳👩🏻‍🍳🤔
呢度供应半自助午餐。选择了主菜之后,
有个自助吧台,free flow😉
餐汤
(沟得水比较多,好难饮)

餐包
(牛角包,餐包,方包等)
旁边有部热既多士炉比我地烘热d包黎食

餐饮
(咖啡,茶,果汁,朱古力,Mocha等)
今日我就叫左个
德国🇩🇪猪手伴炒野菜配车厘子浓肉汁 $78

但我地另外叫左个
泰. 海鲜烩意粉伴蒸龙脷鱼虾巻 $72
劲难食!个鱼柳咸到食完会肾病咁!
个意粉又完全无冬荫味,好淡!调味完全错哂!
黎过食好多次,近来有d失准,
难度换了厨师?👨🏼‍🍳👩🏻‍🍳🤔
2020-02-15