2020-06-01
味道一般,服务态度一般唯一肠粉比较好食。烧卖没有一点的肥猪肉,极干。🤷♀️粥50几蚊,无料无味道。🤦♀️可能d客个个用海港城$50coupon,所以好多客。包括我在内也是用coupon.服务floor里不差的,但收钱著靓少少个大叔(over 50yrs 😤maybe 经理)😞睇见我地用coupon, 打我张单时(又要唔比住,明明睇住电脑出咗单,又一到整外卖d单),什么也没有说(喺度扮忙🤷♀️但cashier 只有我同朋友)(唔好扮忙啦,不要当客人没有脑袋,我不是在拿免费赠品,所以不要扮时运高🤦♀️客人在面前也睇唔到)👴就放出单出嚟(重要好大动作,喺到即时在枱面Markcoupon,)当然我要睇吓张单是否系我,因他同时整二张单。我就问你为何不给予我们对单就要客人付钱🤬他个嘴面有啲比人觉得用coupon就不要星期日黎,我好忙! 😤😤😤比钱果吓觉得自己好受气啰🤬🤬🤬所以预期你地之前做咁多marketing,社交平台, 宣传等🤦♀️不如教好你们d员工。 不会再来😞也会不推介给我所有亲朋友好。😤
唯一肠粉比较好食。
烧卖没有一点的肥猪肉,极干。🤷♀️
粥50几蚊,无料无味道。🤦♀️
可能d客个个用海港城$50coupon,所以好多客。
包括我在内也是用coupon.