2020-06-11 1112 浏览
3 course set lunch ($248)White Asparagus白露荀都好软身,山羊芝士系比较mild唔膻(个人钟意比较浓味嘅芝士),略嫌唔够滑,黑毛猪可以吊到味,整体感觉都清淡Bouchot Mussels with French Fries 份量多,Mussels唔算好肥,同埋拣手一般,有几只好腥,如果个sauce多少少白酒可能会好d,薯条正常,不过个人偏爱肥薯条,配suace会好dApple Tarte Tatin底系酥皮,apple jam & apple,vanilla雪糕系面 ,一般,酥皮唔脆,而且太甜,唔太recommendOverall,set lunch 选择多,服务态度好,可惜座位唔够阔落 ,食物质素比较一般(个starter最好食),分数6/10
3 course set lunch ($248)

White Asparagus
White  Asparagus