2023-05-27
五月六月适逢母亲节父亲节去茶楼饮杯茶自然是庆祝指定动作御名园嘅menu富有传统特色装修新净环境亦好干净我哋带小朋友坐卡位都好舒服~食物方面有唔少特色经典点心而且都整得唔错💁🏻♀️▫️灌汤饺 - 唔系间间茶楼都仲有灌汤饺~ 劲钟意佢超多馅😍 连个汤都有花胶,超足料!▫️小笼包 - 惊喜之作🤩 因为大多数茶楼小笼包都系皮厚唔好食,但今次有惊喜,皮薄又多汁👍🏻👍🏻▫️黑豚叉烧皇 - 小朋友大爱!叉烧得好香~ 油香十足又够腍,言妹妹食完话想嗌多碟,下次应该直接嗌大碟先够😂▫️鲍鱼烧卖 - 卖相都好得又好味🤤 ▫️脆香糯米酿鸡翼 - 味道微辣,酿鸡翼表皮炸得脆香!▫️瑶柱海味杂菜煲 - 喜欢多菜嘅健康人士,超足料超大煲,而且杂菜配搭起来超甜,小朋友都食好多👍🏻如果唔想逐碟嗌可以拣套餐~ 本身都几抵食,经togetda 订购会再有优惠添!
去茶楼饮杯茶自然是庆祝指定动作
御名园嘅menu富有传统特色
装修新净环境亦好干净
我哋带小朋友坐卡位都好舒服~
食物方面有唔少特色经典点心
而且都整得唔错💁🏻♀️
花胶灌汤饺
黑豚肉叉烧皇
鲍鱼烧卖
▫️鲍鱼烧卖 - 卖相都好得又好味🤤
糯米酿鸡翼
▫️脆香糯米酿鸡翼 - 味道微辣,酿鸡翼表皮炸得脆香!
瑶柱海味杂菜煲