2006-09-22 1 浏览
前日系我好姊妹生日,一共4个女仔去食俄菜.一个朋友未黎,叫左d野饮,佢地介绍一支无酒精果汁, 我地要了strawberry味,几好饮,有d似乳酪饮品.order左:1. 蘑姑软包, 细细个,姑味好浓.2. 烟吞拿配青瓜雪葩(冻头盘),有5块,我觉得有无特别,个friend话烟吞拿的黑椒味太劲.3. 牛尾罗宋汤,杂菜罗宋汤,2人share1碗,我钟意食浓野,所意试牛尾,几好味,不是想像中噉浓.4. 砂锅红酒牛脸颊煲, 有层麭盖在砂锅面,几特别,d汁超级浓,牛肉大大件,仲有饭跟.5. 串烧肉眼,主菜到了,成晚最好味,一食就知系靓牛,不过有d贵,$350!6. 杏仁蛋糕,外型几靓,心型的,我无食,佢地话不错.总括来说都几好啦!service都几好,向我们介绍特色菜,又有俄罗斯人弹琴唱歌,派简单乐器比客人玩,几好气纷.我地仲入左去ice bar感受下有几cold,原来有零下20度,有皮草穿都几cold,不过影下相都几好.
前日系我好姊妹生日,一共4个女仔去食俄菜.
order左:
1. 蘑姑软包, 细细个,姑味好浓.
6. 杏仁蛋糕,外型几靓,心型的,我无食,佢地话不错.