2009-04-10
set dinner前菜: 有三样, 1. 醋捞鸡心豆,红腰豆同紫洋葱. 味道有点怪, 因为佢用左中国的白醋, 好似唔太夹咁, 但系啲豆就好味, 因为整得好淋, 鸡心豆唔易整的。 2. 巴马火腿, 无特别 3. 磨茹汤, 呢个够热, 而且佢既稠唔系用粉, 我谂佢系加左米, 令到有点变左粥既感觉, 好香茹味, 唔错主菜: 三文鱼鱼子意大利烩饭, 呢个个味OK, 但系啲饭就整得麻麻地, 人地个啲意大利饭系好有口感, 但系呢到生得黎粉粉地, 好似唔熟, 整到晦左咁, 三文鱼都算多.包一杯餐饮: 热柠水, 等十世先黎, 真系唔系好明点解另叫左芝士焗鸡翼: 个味都OK, 返而系面头啲芝士就麻麻地, 唔系好香芝士味, 同埋冻左食会好硬心太软: 呢个好期待, 又系等左好耐, 点知一上台, 唔系好热, 点解??? 个皮唔够脆, 好似食蛋糕咁, 朱古力浆都唔系好多, 胜在唔太甜, 但又有朱古力味。个人认为天机栈好味啲, 起码真系外脆, 又爆浆.
前菜:
包一杯餐饮: 热柠水, 等十世先黎, 真系唔系好明点解