2009-05-25
下午茶到了这间八八八拉面, 标榜系北海道正宗风味, 当然要试吓啦, 因为我最钟意食温泉蛋的了想食多几样野, 又唔算好肚饿, 见有"小"拉面拣, order一碗小面豉味汤拉面食, 加一只温泉蛋, 另外再加一碟烧鳗鱼食添, 都几丰富了汤面的味道好浓, 什至可算是偏咸一点, 芽菜落得好多, 什至多过拉面的份量, 爽系好爽口, 不过有点妹仔大过主人婆的感觉, 想食多一些拉面呢, 块义烧可能因为汤味道太浓, 所以变得平淡, 只温泉蛋就好好食, 哈, 啱啱好, 唔会太熟, 好甜烧鳗鱼就唔好食, 因为可能烧得唔够耐, 软身的, 口感唔好, 食既时候一pet野咁, 唔掂呢 总括嚟讲, 这间拉面店, 水准只系一般而已!

总括嚟讲, 这间拉面店, 水准只系一般而已!