2018-08-06
前日 (4-8-2018 Sat)晏昼同老公o系呢间茶房食外卖餐同玩猫,等外卖等得耐,想order cakes 但又惊唔够时间,o岩o岩出去想order时,见到有外卖派到o黎,我就唔叫住,返埋位食外卖先,之后见够时间就叫cakes喇,我o地叫o左$22.00o既榛子咖啡慕思蛋糕同$20.00o既白桃酸车厘子慕思蛋糕.好快o黎到,而两件都好细件.Cut开睇,两件蛋糕都有几层,我先食榛子咖啡慕思蛋糕,呢个甜度o岩o岩好,口感又正常,咖啡味唔算好浓.味道: 5分之后到白桃酸车厘子慕思蛋糕,面层可能系酸车厘子浆,口感有啲烟韧,味道系微酸,感觉呢个冇咁好食.味道2.5分我o地只叫o左两杯水饮,个杯系冰室红豆冰杯,大大只,但….只系斟o左半杯,孤唔孤寒o左啲?我o地都冇叫到其他饮品,因为唔系好确定$65.00一个钟系咪真系送一杯o野饮,但点解佢o地唔同客人讲清楚或提客人?服务:几个后生女主理,态度一般至麻麻,有一个更加系黑面,提客人小心倒泻饮品时,语气有少少呼喝成份.系落单同收钱咪好好语气啰.环境:冷气好够冻,无他,啲猫多数系长自猫,自然要开大啲,客人都系贴地而坐,方面猫猫陪玩.卫生:一入去,有猫
味道: 5分
之后到白桃酸车厘子慕思蛋糕, 面层可能系酸车厘子浆,口感有啲烟韧,味道系微酸,感觉呢个冇咁好食.
味道2.5分
服务:
环境:
卫生:
一入去,有猫味系少不免,不过都系干净o既.
抵食系2.7分