2022-06-17 237 浏览
当日朋友生日,指明要食Omakase,揾到呢间近近地,大热天时,当日早左十分钟到,早少少到应该系美德嚟嘅,但唔比入,亦都唔可以系入面凉阵冷气先,咁就系门口热住等等佢开门邀请你入去先可以入之后坐低左,食食下发现其中一块鱼上有虫虫,好细只虫虫,但都比我发现到。师傅即时帮我换,又一路解释天气热,比较多呢啲昆虫等等。是但啦,都系你讲嫁啫一开始师傅都好安静,好cool,唧都唔笑。相反对面个师傅谈笑风生,另外个边食客气氛热络,真系羡煞旁人。我都系食餐饭啫,唔需要咁严肃嘅最后,可能见我哋后生,我哋嘅甜品都只系得一球雪糕,但隔离就有埋蛋糕,其中一个话食唔落,师傅都坚持要送埋比佢,咁所以………但明明系同一个师父主理。可以话系偏心吗?味道都ok嘅,食材都唔系话差,食omakase 真系靠彩神,个日嘅经历就麻麻啦。唯一值得超级赞扬,系服务,系员工服务,全程笑容满面、态度友善,好到我都有啲唔好意思
等佢开门邀请你入去先可以入