2025-03-13 175 浏览
很多朋友都推介,今次终于订到位可以一试! 星期六晚订枱,竟然订到今晚 (星期日),为免夜啲多人,所以我 book 6pm。 准时到达,发现已经有几枱人食紧。坐低有碟前菜 (蜜糖合桃),好食 👍🏻👍🏻,打开菜牌发觉都唔算平,而我哋一家三口就叫咗个二人餐,再加 1/4 只黑松露烧鹅同海皇豆腐煲,埋单 $1,2xx。上菜:竟然系烧鹅最快 (额外叫嘅),呢个有少少失望,唔热,叫做暖,我觉得太肥,冇乜肉,同埋好细碟。 套餐:-浓汤浸菜加花胶,呢个唔错,够热 👍🏻👍🏻 椒盐猪手,佢话系招牌菜其中之一,但本人觉得麻麻炸蟹钳,呢个正,又大只,又脆 👍🏻👍🏻👍🏻粉丝蒸蛏子,过火咗,有沙菌、莲藕炒四季豆,一般,冇特别炒饭,正常发挥奶黄包 及 桂花糕,正常发挥额外叫嘅:-海皇豆腐煲,唔太差大致觉得:枱与枱之间都有少少空位,唔算太迫,招呼都几好,但偏贵,食过一次就算
很多朋友都推介,今次终于订到位可以一试!

上菜:

套餐:-
浓汤浸菜加花胶,呢个唔错,够热 👍🏻👍🏻

椒盐猪手,佢话系招牌菜其中之一,但本人觉得麻麻

炸蟹钳,呢个正,又大只,又脆 👍🏻👍🏻👍🏻

粉丝蒸蛏子,过火咗,有沙

菌、莲藕炒四季豆,一般,冇特别

炒饭,正常发挥

奶黄包 及 桂花糕,正常发挥

额外叫嘅:-
海皇豆腐煲,唔太差