2024-11-30
半岛渔港 - 马鞍山乌溪沙站 🍽️今次嚟到半岛渔港,真系一个超值嘅选择!而家做紧一蚊小菜优惠,只需一蚊就可以食到一只鸡、烧鹅或者乳猪。我哋今晚叫咗一蚊一个例牌嘅烧鹅,由于系两个人,所以叫咗一个例牌。🍗🦆🍲 鲜味四重奏:只需五百几蚊,就可以享受以下几个美味𩠌菜:- 超大嘅羊腩煲,滋味浓郁,羊肉嫩滑入味。🍲- 金针云耳果皮蒸龙趸,鱼肉鲜嫩,配搭金针、云耳同果皮,味道丰富。🐟- 西兰花斑球,斑球鲜美,西兰花脆口,营养丰富。🥦- 头抽豉油王虾,虾肉鲜甜,头抽豉油嘅香味渗透每一口。🦐这几个𩠌都非常好食,绝对值得一试。另外仲送咗糖水畀我哋,甜甜哋收尾,真系好满足!🍧🍲 火锅任食:特别提下,半岛渔港仲有火锅任食,送嘅海鲜拼盘非常丰富,仲有手切牛肉,质素非常高。大家可以认真咁睇下呢个半岛渔港阿翁火锅馆嘅美食。🦑🥩📍 地址:马鞍山马鞍山乌溪沙路8号迎海荟地下2A号舖#半岛渔港 #马鞍山美食 #乌溪沙美食 #一蚊小菜 #烧鹅 #羊腩煲 #金针云耳蒸龙趸 #西兰花斑球 #豉油王虾 #糖水 #火锅任食 #海鲜拼盘 #手切牛肉 #香港美食 #餐厅推荐快嚟试下呢间高质素嘅餐厅,绝对唔会令你失望!🍽️😊✨
🍲 鲜味四重奏:
只需五百几蚊,就可以享受以下几个美味𩠌菜:
- 超大嘅羊腩煲,滋味浓郁,羊肉嫩滑入味。🍲
- 西兰花斑球,斑球鲜美,西兰花脆口,营养丰富。🥦
- 头抽豉油王虾,虾肉鲜甜,头抽豉油嘅香味渗透每一口。🦐
🍲 火锅任食:
📍 地址:马鞍山马鞍山乌溪沙路8号迎海荟地下2A号舖
快嚟试下呢间高质素嘅餐厅,绝对唔会令你失望!🍽️😊✨