2016-06-30
老公之前系Price度买咗个四人餐券, 于是就嚟呢度试下德国菜!如果唔系买咗餐券, 真系唔知原来呢度有间德国餐厅~因为我订位前唔知道原来有木桶位, 去紧餐厅时老公讲我先知, 即刻打去问可唔可以转坐木桶, 侍应都好好礼貌, 有帮我地预备咗木桶卡位~讲下食物, 其实去之前唔系太大期望, 因为觉得$580去德国餐厅食个四人餐, 可以有咩要求呢? 有猪手食已经好开心!但原来呢个价钱, 都有高质素的!真心地觉得呢间餐厅好得! 我去果日星期六, 6:30pm果轮就9成满客, 但我食8:30pm果段时间, 就只得半满....真心担心好食嘅食店会做唔住....所以今次食完一定要留言推介下, 希望呢D舖头唔好消失,我唔想食来食去都系大集团旗下嘅餐厅丫!!PS : 坐木桶嘅感觉真系好特别, 但可能食到咁上下, 真系会觉得唔够冷气...不过又咁讲, 咁坐得入个木桶, 当然空气就冇坐出面坐位咁流通, 唔通将个木桶开顶咩, 咁就冇意思啦~ 所以其实都系可以接受嘅~
如果唔系买咗餐券, 真系唔知原来呢度有间德国餐厅~
因为我订位前唔知道原来有木桶位, 去紧餐厅时老公讲我先知,
可以有咩要求呢? 有猪手食已经好开心!
但原来呢个价钱, 都有高质素的!
所以今次食完一定要留言推介下, 希望呢D舖头唔好消失,
我唔想食来食去都系大集团旗下嘅餐厅丫!!