2024-07-17
最近成日都好想食炸鸡,呢日咁啱去开将军澳,谂起将军澳中心有间炸鸡餐厅😍晚餐谂都唔谂,就拣左呢间食晚饭啦🫶🏻炸鸡味道嘅选择都几多,除咗炸鸡都有饭类,汤类同埋小食等等。炒年糕(秘制黑酱)每一旧年糕都有炸过,入口外脆内软而烟靭chewy,配合酱汁好有惊喜!入口系浓郁嘅甜酱油,食落仲有一种微微既酥香炸蒜同埋非常轻微嘅辣味,非常开胃!超好食🩷CORN SO-AMAZING炸鸡今次我哋拣咗无骨嘅炸鸡,啖啖肉好爽😍炸鸡山卖相好震撼,下面有一啲粟伴碟,炸鸡上面洒上咗一啲粟米味既香料粉同脆片,配埋炸鸡一齐食,味道咸咸甜甜好夹💕炸鸡外脆内软,肉质保持到嫩滑,好正😋韩式炒粉丝炒粉丝之中加入左不少蔬菜,有红萝卜丝、三色椒、木耳、洋葱等等,面条质感软滑,调味恰到好处,份量都充足,同朋友share好满足😋西柚梳打饮落香甜嘅西柚梳打,配炸鸡真系好夹,好易令人一杯接一杯咁样饮😋爽!
炒年糕(秘制黑酱)
CORN SO-AMAZING炸鸡
韩式炒粉丝