2024-01-25
大喜屋放题大家都唔会陌生吧?集团式经营,多个地区都有分店,我比较常去嘅系尖沙咀嘅殿大喜屋😁 佢价钱比大喜屋贵dd🤏🏻 但野食选择超多超高质,即使去过几次都觉得值得都访再访!上星期平日放工去到,一如以往已经坐满人,好彩有订位👍🏻 入到去系好大area嘅自助吧,冷盘海鲜,炸物,热食,野饮清酒,雪糕甜品,全部任攞任食,真系花多眼乱🥰 当中有个寿司吧仲有师傅即叫即整手卷,有我最like嘅海胆,忍唔住先食左2件🤣番到位即刻用qr code落单,虽然黎过几次但menu成日更新,绝不会食厌😁 今次有惊喜嘅系超厚煎鹅肝😨 都系即叫即煎,任叫任食!鹅肝上枱热辣辣,未食已经有香味,而且系超厚切,大大啖咬落去有香浓软滑油脂,配上下面嘅脆多士啱啱好,呢味真系encore左好多次🤣🤣🤣 回本之选!