2017-08-08 993 浏览
呢个炸鸡非常之香脆,我哋嗌咗呢一个芝士炸鸡,叫咗佢芝士酱另上, 芝士味真系非常正, 佢唔似其他韩国菜啲芝士, 冻咗之后就好一旧旧咁, 非常香浓。呢个水冷面卖相一流, 呢个咁热嘅天气啱晒, 汤底有少少酸酸地好开胃, 佢里面有小小冰块令到汤更加冻。呢个部队锅非常足料, 汤底有少少辣嘅, 其他韩国餐厅都系有包埋面嘅, 不过其实我唔系几钟意食面, 其他韩国餐厅嘅价钱贵成百几蚊, 佢只系买200蚊, 所以唔包埋面好似唔会太过饱, 哈哈。呢间餐厅其实价钱就唔系好贵, 但系原来喺旺角地铁站出行过去只系六分钟, 建议喺旺角行, 呢间餐厅周末都仲系好多人, 建议要订枱 ,但最好嘅就系切蛋糕都唔使收切饼费, 同埋亦都唔会有时间限制, 除咗呢啲锅之外我仲见到好多一人嘅套餐, 有弹性又啱啲小朋友食, 值得推介呢个餐厅畀大家

2017-08-05
庆祝纪念
生日
  • 部队锅,水冷面, 芝士炸鸡