2017-12-31
是日晏昼太晏先食于是夜晚成九点几十点先识肚饿,落到楼下一点心又排哂长龙,于是就善用下openrice附近美食既功能哇见到呢间西餐厅清一色好评,一于就黎试下真唔真先!去到门口其实人就得三几个,心谂会唔会系中伏呀..睇睇menu病紧既我净系想食意粉,而呀宝就决定食烤鸡餐厅内灯光非常暗,都几有情调😂 电视仲播住张敬轩唱k版,冇咩做既店员仲得闲跟住唱两句话咁快就见到店员由第二度搬左我碟意粉入黎,系条街运食物过黎有个胶盖盖住食物,都几卫生卖相唔错,但好似又冇其他食评讲到咁大碟㖞,唔知够唔够我呢个大胃王食呢?天使面炒到好似炒米粉咁,有好多三色椒,够哂热,香草味好劲,唔会油,几好烧带子大大粒啖啖肉,唔会痴牙,仲有成六粒咁多,可惜有少少冻。结论系食极都仲有,岩岩好够我食烤春鸡等左都一阵,我食完成粒意粉都未到黑松露汁好香,唔系翻炸既薯条点落去几好味,唔使要茄汁。烤春鸡啖啖肉,几嫩滑,可惜鸡脾位雪味重左啲贴士:如果唔饮野其实可以试下叫店员唔使比nuts你,悭返30蚊整体黎讲都ok啦!
哇见到呢间西餐厅清一色好评,一于就黎试下真唔真先!
结论系食极都仲有,岩岩好够我食
整体黎讲都ok啦!