2024-01-29 79 浏览
最近突然好想食日本菜,记得朋友介绍将军澳有间好好食嘅日式餐厅,所以特别去试下。今次去呢间餐厅叫做麺匠八🤪 餐厅装修同摆设都好靓好有和式感觉,仲好干净😍咖喱吉列猪扒饭:吉列猪扒咬落口感清爽,炸得非常好,外面干身,里面既猪扒仲好Juicy😋吉列猪扒同咖喱完美融合!白饭加少少黑芝麻除左令个饭更香口外,色彩对比仲增添了视觉上的享受👍🏻每一啖都感受到厨师既用心,必嗌之选✅芒果雪花冰:芒果味道芳香扑鼻,质感顺滑,味道鲜甜🫶🏻雪花冰绵绵可口,配上芒果布丁、珍珠、芒果粒,又弹牙、顺滑、多汁既多重口感,令人每一啖都回味无穷。款式材料极丰富,食完真系大满足,绝对值得一试!✅食物好味又抵食,又可以感受到日本既风味,系同朋友聚会倾偈既好地方✔️一定会一试再试!