今次介绍屯门蓝地有间隐世超高汁,一试爱上嘅西餐厅😊经过新界嘅朋友,可以过嚟试吓! 💕🥗叁拾伍沙律(凯撒沙律酱) $53第一次嚟,首先要试吓佢嘅头盘沙律啦!!😎佢嘅沙律同出面食嘅差唔多,食落口都好新鲜😙💕但唔同嘅系佢菜嘅份量比较多,两个人足够🫶🏻🍝明太子忌廉意粉 $72呢款明太子忌廉意粉虽然好多西餐厅有得食🧐但今次要推介既亮点系佢既明太子份量好多🤩🤩几乎每啖都充满明太子,而且佢嘅意粉夹杂菇一齐煮,口感唔会单调,味道亦都充满浓郁忌廉味😋💗最重要嘅系价钱亲民‼️😍🍝香肠拿破仑长通粉 $72呢款长通粉,我个人认为水准属于正常水平🤔相比之下,明太子忌廉意粉更胜一筹🥳🍕黑松露野菌比萨 $78(野菌、芝士、黑松露酱)小妹👩🏻个人比较喜欢有关黑松露嘅食物😬今次嚟到呢间餐厅见到有呢款Pizza就即刻嗌咗黎试💫果然冇令人失望‼️店员送Pizza过到黎,黑松露嘅香味马上扑入鼻腔🤤🤤而Pizza嘅用料都足够,二人份量刚刚好👍🏻😚🍹秘密花园水果茶(冷饮) $68嘢饮方面,见到餐牌上面有项写住”秘密花园水果茶”🍹依家天气咁热,当然要叫杯水果茶解下渴啦☺️顺便睇吓佢有几秘密?🤔当职员拎过嚟嘅时候,我哋俾眼前嘅嘢吓咗一跳😨
[一试爱上系列💗]

🥗叁拾伍沙律(凯撒沙律酱) $53

🍝明太子忌廉意粉 $72

🍝香肠拿破仑长通粉 $72

🍕黑松露野菌比萨 $78
(野菌、芝士、黑松露酱)

🍹秘密花园水果茶(冷饮) $68

当职员拎过嚟嘅时候,我哋俾眼前嘅嘢吓咗一跳😨职员系整个玻璃樽拎过嚟,冇错❗️你冇听错❗️真系玻璃樽❗️份量超多‼️😨
两个人好艰难先饮得晒嘅量。
味道方面,茶底好重红茶味,生果方面亦都好多🤗👉🏻有橙、柠檬、提子、西瓜、火龙果,值得一试呀!😉😉💗