餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

2023-03-29 379 浏览
见最近周围广告都不断推介呢款三哥酸菜鲷鱼米线 身为Big Fans嘅我都试一试今次叫咗小辣 但比起平时麻辣嘅辣度应该只系十小辣 钟意辣嘅朋友要注意另外今次再加多左款豆卜做𩠌鲷鱼份量唔多 零零碎碎几片 庆幸唔算腥(可能有一两小块会有少少腥味 但可接受)咬落口感都几有弹性 有一两块都有D超小既骨 食嘅时候要注意见好多人都话附赠嘅辣萝卜干几出色 今次外卖就唔系好见到佢同酸菜嘅存在而个汤望落虽然好似有D淡 但食落都OKAY 如果本身食酸菜鱼嘅话 应该会几钟意个汤底
另外今次再加多左款豆卜做𩠌

咬落口感都几有弹性 有一两块都有D超小既骨 食嘅时候要注意