2018-01-31 226 浏览
朋友知道呢间既茶起台湾专登一式一样咁起香港开铺.即刻yo我几时得闲入去试.对住九龙既人黎讲呢度真系有D远..元朗!去到见到已经好有台湾feel.又好惊讶竟然有咁多职员冲茶.呢间属comebuy旗下一见到呢set冲茶器同茶叶桶觉得好新鲜😆节一次黎睇住个饮品list真系花多眼乱好多都想试.最后我拣左凤梨茉莉绿茶加寒天晶球🥤.朋友拣左熟韵普洱要试试佢既茶底☕️由于都几多人都等左一阵.旁边都有个位有D杯仔起度比大家试佢地既茶.几贴心.等大家等野饮时都有D野做结论系..好好饮😍.台湾风味之外佢个味好清香.加凤梨汁落绿茶味道好配.然后寒天晶球其实我第一次试.佢个口感同味道比珍珠奶茶果D珍珠更好味👍🏻大家黎到真系要试试!朋友果杯熟韵普洱好香.入口系超滑同浓香.真系即磨即泡既茶叶果然不一样.都几值得黎试.当然快D再开分店更好啦🤪现场其实都有D茶叶set装可以比大家买走回家慢慢品尝😌

一见到呢set冲茶器同茶叶桶觉得好新鲜😆

现场其实都有D茶叶set装可以比大家买走回家慢慢品尝😌