2020-11-11
话说呢间汉堡包店都比唔少网站推介过入选过香港最好食汉堡包店 于是特登嚟试吓 但系就觉得佢哋嘅价钱比较贵 质素几好 不过就有少少名过于实🤯😖一入到黎发现舖头其实都几细不过侍应嘅服务态度就非常好对我哋好有礼貌☺️☺️👍🏻👍🏻Signature double cheese burger $139🍔咬落去其实牛肉都几多汁几Juicy ge 味道唔错不过价钱就真系比较贵咗啲啦 而且份量都比较细 男朋友食完都唔系好饱肚🥵Chicken burger $89🍔食落去冇话特别惊喜 都系普通一个鸡肉汉堡 可能鸡肉系汉堡包来讲真系比较难做得非常出色🤣Southern fried chicken nuggets $59🍗反而几欣赏佢嘅炸鸡 因为冇骨所以啖啖都系肉Drink+curly fries $41几钟意食佢嘅扭扭薯条 外面炸得脆卜卜入边又好软身🍟🍟整体来讲觉得其实呢间汉堡包店都唔错不过就冇坊间谣传咁no1 因为其实香港都有几间质素更加好价钱更加平嘅汉堡包店🤫🤤🍔
Chicken burger $89🍔
反而几欣赏佢嘅炸鸡 因为冇骨所以啖啖都系肉