鲗鱼涌呢个地方对我嚟讲系0认识,因为工作关系嚟咗附近,行过路过发现一间超级有feel嘅Bagels餐厅,于是就决定一试😇自己拣咗室内靠住个大玻璃窗既位置,成件事劲chill!!餐牌嘅语言同埋餐厅职员沟通都系以英文为主,而职员系好主动介绍热门嘅bagels,所以都好快落咗单🤭🩵 Fried Chicken Avocado Bagel $148首先叫咗一个炸鸡bagel,一嚟到真系俾佢嘅外貌惊艳到,成块炸鸡系大到超出咗个bagel,口感又脆又Juicy,而且每一啖都有满满嘅牛油果🥑,两者系异常咁夹,亦都有好多火箭菜,超级好食😋另外佢系跟配咗粗薯条🍟,新鲜炸出嚟特别脆!💛 THE HAMPTON $95呢个都系店员推介嘅bagel, bagel本身好烟韧 我超钟意呢个口感 加上夹住好多馅,包括估唔到都咁juicy 既鸡胸肉、火箭菜、cream cheese、红莓干同埋合桃、同样都爆哂馅、口感超级丰富😋另外值得一赞嘅系佢上Bagel 嘅时候都好贴心咁切咗一半,两个人食其实真系食唔晒,最后都系打包咗返去食,夜晚食宵夜嘅时候口感都仍然系咁好 值得一赞🤭

💛 THE HAMPTON $95