2020-11-17
「赚钱食好西」一向系我工作最大嘅动力,我喜欢试新嘢试好嘢,就算中伏,都系一次姐,下次唔帮衬啰。🤷🏻♀️但试到好嘢,就想同人分享,希望同我一样钟意食嘢,更钟意食好嘢嘅人都可以试下。话说朋友系医护界,系度食饭有七折,感觉就更加抵,更加值。👏🏼👏🏼👏🏼由于得两个人,试到嘅嘢唔多,但样样都好食!👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼酥炸酿蟹盖👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼两个人share一个就刚刚好,留肚食其他嘢!凤梨咕噜肉👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼我一向钟意食依个𩠌,但整得好食唔系咁易,依个非常得!浓汤鲜竹花胶丝浸时蔬👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼如果真系要讲缺点,就系如果可以多啲花胶就更好啦!😆生炒腊味糯米饭👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼如果真系硬要讲缺点,系比较油咗小小!😆无论服务、环境、卫生、食物真系接近满分,我非常满意依一餐,有机会一定会翻兜。最后,多谢服务员好细心、清晰地为我们介绍茶种类,我哋最后拣咗柑桔普洱茶,好饮!👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼最最后,介绍下佢哋张櫈,设计好细心,侧边拉出块板,可以比客人放袋。又一加分位。👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
酥炸酿蟹盖👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
两个人share一个就刚刚好,留肚食其他嘢!
酥炸酿蟹盖
凤梨咕噜肉👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
我一向钟意食依个𩠌,但整得好食唔系咁易,依个非常得!
凤梨咕噜肉
浓汤鲜竹花胶丝浸时蔬👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
如果真系要讲缺点,就系如果可以多啲花胶就更好啦!😆
浓汤鲜竹花胶丝浸时蔬
生炒腊味糯米饭👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
如果真系硬要讲缺点,系比较油咗小小!😆
生炒腊味糯米饭