2018-01-20 698 浏览
开左一段时间都好想试 同同事早几日食lunch就话不如试下呢间啦!一行三人 其中一个人个餐等左九个字都仲未到,我自己个餐都食完啦,再问个侍应佢先话漏左落单(三个人一齐落单 都可以漏单 间铺唔系好大 当日客人亦都唔系好多😑)个牛舌偏干 味道ok 不过味道始终同日本无得比 铺头入面有日本人做侍应开头我仲有点期待😔然后侍应主动:「唔好意思阿漏单我地送返个小食比你丫」咁我地拣左吉列炸牛脷 然后碟野一黎到 我同同事对望忍笑有无人可以话比我听呢几旧咩黎!?完全无用filter 实物真系咁黑 仲要好硬 我地一人食左一旧就食唔到落去....... 唉 如果无心整既不如你唔好整算啦。最后每人around 90蚊,咁既质素好唔抵,已经好耐无打食评☹️食完呢间真系忍唔住😂一试难忘😎

吉列炸牛脷

2018-01-17