2022-11-24 50 浏览
今日放lunch同同事试食呢间系iSquare 25楼既川菜。餐厅系落地大玻璃,可以饱览维港景色因为人多可以叫多d𩠌试多d野 我地叫左水煮牛肉,红油抄手,口水鸡,孜然羊架,黄金虾球同赛螃蟹。甜品试左士多啤梨拔丝。总括黎讲全部野食都好高质,未食完同事已经讨论要下次再黎 辣度唔算好辣,平时食少少辣既同事都接受到。个孜然羊架好脆,有惊喜! 但系士多啤梨拔丝就净系for打卡啦,因为d糖好甜又好吉,士多啤梨又唔甜wor。p.s. 尖沙咀分店之前推出过女士半价优惠,逢星期一及四下午12时至2时半,每枱只需有1名女士或以上,并至少选购人数一半或以上数量的特色饮品,即可享主餐牌食品半价优惠。可惜呢个优惠已经系9月8日完左啦,想去既女士记得留意啦!

因为人多可以叫多d𩠌试多d野

总括黎讲全部野食都好高质,未食完同事已经讨论要下次再黎